Hvad er Vagtvalg?

Et system til automatisk generering af vagtplaner. Med få klik er det hurtigt, enkelt og brugervenligt at håndtere vagtbytte og vagtplaner.

eller læs mere

Vagtplanlægning holdt simpelt

Vi har skabt Vagtvalg.dk ud fra et behov om at gøre det hurtigt, nemt og enkelt at håndtere vagter på en arbejdsplads med studerende. Studerende er fleksible og kan alle arbejde på forskellige tidspunkter. Vagtvalg.dk fjerner de problemer der opstår når en supervisor skal skabe overblikket på egen hånd. Uoverskuelige excel ark og rodede lister hører fortiden til. Med Vagtvalg.dk kan du med få klik håndtere opsætningen af vagtperioder, genereringen af vagtplanen samt vagtbytte i mellem de studerende.

Vagtplanlægning. Nemt og hurtigt.

Vagtvalg er et ønskebaseret system til vagtplanlægning. Ledelsen opsætter en vagtperiode, de ansatte prioriterer vagter og vagtvalg.dk genererer vagtplanen. Slut med uoverskuelige excel ark. Vagtvalg.dk gør det hurtigt, nemt og overskueligt.

Perfekt til vagtplaner for studerende

De studerendes fleksibilitet kan være en udfordring når der skal laves vagtplaner. Fleksibilitet er en styrke, men kun hvis den udnyttes rigtigt. Vagtvalg.dk er en oplagt partner hvis du arbejder med studerende. Vagtvalg.dk tager højde for ønsker og belastning og kommer selv med et bud på vagtplanens udformning.

Planlægning med ét klik

Nu skal du ikke længere indsamle papirsedler eller vagtønsker via email. Vagtvalg gør det nemt for de ansatte at registrere hvornår de kan arbejde. Med et enkelt klik kan Vagtvalg.dk foreslå en vagtplan på baggrund af de ansattes ønsker.

Funktioner

  • Automatisk vagtplanlægning
  • Opsæt vagtperioder efter behov
  • Håndtér vagtbytte
  • Sæt vagter i udbud
  • Login med WAYF
  • Brugervenlig opsætning
  • Grafisk præsentation på ugekalender

Screenshots af Vagtvalg

Antal Tilbagemeldinger

Ønsk vagter

Brugervenligt

Attraktive vagter

Brugervenlig administration

Overskuelighed for brugeren

Kontakt Webloftet

Tlf: 31 799 800

Email: kontakt@webloftet.dk

Find Webloftet

Mejlgade 48C 1.tv

8000 Aarhus C

Hvem er Webloftet?

På Webloftet skræddersyr vi web-applikationer. Web-applikationer er programmer, du kan tilgå på internettet. For os betyder glade kunder og brugere alt, og vi ved hvad der skal til for at gøre dig glad: godt og velfungerende software.